AGV

Omfattande expertis i utformningen av Förarlösa truckar (AGV Automated Guided Vehicle), Materialhanteringslösningar & Industriell Automation

Standard Modeller…

Tunnel

Tugger

Anpassat

 Funktioner

Scaglia INDEVA är verksam inom Low Cost Automation sedan början av 1980.

INDEVAs AGVer har utformats speciellt för företag som tillämpar Lean Produktion. Tack vare AGVs Flexibilitet och Användarvänlighet utgör de en effektiv lösning för med reducerad Pay Back tid. Användandet av Förarlösa Truckar  ökar effektiviteten och minskar transportkostnaderna !

Betoning på “lätt använda” och “gör-det-själv” principerna är i fokus för utformningen av våra AGV-fordon. Faktum är att vi tror att i en snabbt föränderlig värld har användaren en viktig fördel i att vara oberoende i programmering, underhåll och eventuella förändringar av fordonen.

INDEVAs AGV-fordon är utformade av INDEVAs F & U avdelning i samarbete med Forskningsinstitutioner & Universitet.  INDEVA har åtagit sig att kontinuerligt uppdatera  mjukvara och  funktioner för att säkerställa att AGVerna ligger i framkant av teknologi utvecklingen.

Scaglia INDEVA är det enda europeiska företaget som utformar och tillverkar modulära AGV fordon i Europa, för Lean manufacturing.

Nedan följer några av de många företag som använder INDEVA®s AGV-fordon 

Fördelar med AGV-fordon (förarlösa truckar) jämfört med traditionella gaffeltruckar:

 

  • Exakt och säker drift: AGV-fordonens förutsägbarhet. Drift 24/7 utan behov av mänsklig inblandning. Eliminering av riskerna med användning av gaffeltruckar.
  • Lätt att montera & lätt att underhålla: Tack vare “Plug & Play funktionen. Alla komponenter är anslutna med kontaktdon
  • Avancerat programmeringsgränssnitt: Snabb och enkel programmering med hjälp av en pekskärm eller PC-gränssnitt. Möjlighet att införa gränssnitt med externa ingångs-/utgångssignaler. Tack vare det slutna styrsystemet kräver inte AVG-fordonen några inledande parameterinställningar. Mjukvarugränssnittet är utformat för att vara självförklarande och det krävs inte någon lång utbildning för att lära sig programmeringen av AGV-fordonen.
  • Högre hastighet och stabilitet i svängarna: Ett slutet styrsystem möjliggör exakt spårning av den magnetiska bandledaren utan avvikelse eller variation.
  • Flexibilitet: Antalet AGV-fordon kan ökas när verksamheten växer. Uppdateringar är möjliga utan att behöva stänga av hela systemet. Arbetsflödet delas effektivt och dynamiskt mellan de AGV-fordon som är i bruk. Banorna är enkla att omkonfigurera vid behov och nya AGV-fordon läggs enkelt till. Kompatibilitet med alla typer av automatisering. Trafikledningssystem för att undvika kollision.
  • Effektiv, pålitlig och flexibel transport, Just-in-time-leveranser. optimerad lagerhantering. Eliminering av material lagrat på produktionsgolvet.
  • Högsta kvalitet: Låga drifts- och underhållskostnader.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this